Puiul tau in fiecare zi! / Traditie de peste 20 de ani
Tacos cu piept de pui

Tacos cu piept de pui

   20 minute          4 portii           usor


INGREDIENTE:

   500 g piept de pui
   4 lipii
   1/4 legatura coriandru proaspat
   1 ceapa rosie
   1 conserva fasole rosie
   ardei jalapenio murati
   2 linguri sos sriracha
   4 linguri de smantana
   1 lime


MOD DE PREPARARE:

Se taie pieptul de pui cubulete de 1 cm, se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper. Cu 2 minute inainte de a fi gata adaugati sosul sriracha(sau alt sos picant), amestecati bine dupa care luati tigaia de pe foc si lasati puiul sa se raceasca.

Asezati lipiile si puneti carnea de pui, fasolea rosie, ceapa, ardeii jalapenio si coriandru.

Se serveste cu smantana si lime.