Puiul tau in fiecare zi! / Traditie de peste 20 de ani
Risotto cu pui si mazare

Risotto cu pui si mazare

   50 minute          3 portii           usor


INGREDIENTE:

   800 ml supa de pui
   200 g orez pentru risotto
   1 ceapa
   50 ml vin alb sec
   25 g unt
   30 g parmezan razalit
   ulei de masline


MOD DE PREPARARE:

Intr-o oala mare, la foc mic, topiti untul, adaugati 2 linguri de ulei de masline, ceapa tocata marunt si caliti 10 minute sau pana cand ceapa devine sticloasa. Incorporati orezul apoi mariti focul si adaugati vinul, amestecati pana se absoarbe dupa care turnati un polonic de supa. Odata ce supa s-a absorbit adaugati treptat supa ramasa, asteptand pana cand polonicul precedent s-a absorbit. Amestecati constant. Gustati orezul si cand cosiderati ca este gatit nu mai adaugati supa. Dureaza aproximativ 15 minute pana orezul este gata.

Inglobati mazarea, fasiile de pui si mai lasati cateva minute la foc mic. Luati deoparte oala, adaugati parmezanul, asezonati cu sare si piper dupa gust, amestecati totul,  dupa care acoperiti cu un capac pentru 5 minute.

La servire se poate adauga extra parmesan.