Puiul tau in fiecare zi! / Traditie de peste 20 de ani
Pui Tikka Masala

Pui Tikka Masala

   40 minute          4 portii           usor


INGREDIENTE:

   400 g piept de pui
   150 g unt
   2 cepe rosii
   1 conserva rosii decojite
   2 linguri de iaurt
   1 lingurita scortisoara
   2 lingurite curcuma
   1/2 lingurita nucsoara
   2 catei de usturoi
   1 bucata de ghimbir (cat o nuca)
   2 fire de coriandru proaspat
   sare si piper


MOD DE PREPARARE:

Topiti untul la foc mic intr-o cratita incaptoare in care caliti ceapa tocata marunt, adaugati usturoiul pisat, ghimbirul razalit marunt si caliti timp de 3-4 minute. Amestecand constant puneti pe rand scortisoara, curcuma si nucsoara si mai gatiti 2 minute, dupa care adaugati pieptul de pui taiat cubulete de 1 cm.

Dupa alte 4 minute adaugati conserva de rosii decojite si lasati totul la fiert 20 minute la foc mic. Se adauga iaurtul si se mai fierbe cateva minute pana compozita ajunge la consistenta dorita.

Adaugati coriandrul tocat si asezonati cu sare si piper.

Se serveste cu orez.