Puiul tau in fiecare zi! / Traditie de peste 20 de ani
Mazare cu pulpe de pui

Mazare cu pulpe de pui

   60 minute          4 portii           usor


INGREDIENTE:

   800 g pulpe de pui
   400 g mazare
   1/2 morcov
   2 cepe rosii
   1 catel de usturoi
   200 ml suc de rosii
   1 lingura boia dulce
   1 lingurita boia afumata
   5 fire de marar proaspat


MOD DE PREPARARE:

Intr-o cratita incapatoare caliti, la foc mic, ceapa si usturoiul, tocate marunt, aproximativ 5 minute dupa care adaugati morcovul, taiat cubulete, si pulpele de pui. Amestecati bine, mai gatiti cateva minute pana pulpele de pui fac o crusta subtire.

Presarati peste compozitie boia, mai amestecati inca odata dupa care adaugati 400 ml de apa, sucul de rosii, acoperiti cu un capac si lasati la foc mic 30 de minute.

Adaugati mazarea si mararul, asezonati cu sare si piper, apoi mai gatiti inca 10-15 minute pana sosul ajunge la consistenta dorita.